top of page

Balmain Limited Edition Cosmetic Bag Fall Winter 2018

Upeat limited edition kosmetiikkalaukut pian saatavilla liikkeestämme, 35e.

Loistava lahjaidea! ✨

Tätä kehtaa käyttää myös iltalaukkuna.

Kosmetiikkalaukku, jonka vahva ja puhdaslinjainen design huokuu Balmain Fall/Winter 2018 Collectionin ylellistä tyyliä. Materiaali mustaa kiitonahkaa ja laukussa on rannehihna. Kosmetiikkalaukun mukana tulevat seuraavat tuotteet: Moisturizing Shampoo 50ml Intensiivisesti kosteuttava ylellinen shampoo normaaleille, kuiville ja värikäsitellyille hiuksille. Ravitsee, elvyttää ja palauttaa hiuksiin luonnollisen kiillon ja elastisuuden. Käyttö: Lisää kosteisiin hiuksiin, hiero kevyesti ja huuhtele huolellisesti. Moisturizing Conditioner 50ml Intensiivisesti kosteuttava hoitoaine normaaleille, kuiville ja värikäsitellyille hiuksille. Rauhoittaa, suojaa, selvittää ja elvyttää hiusta. Lisää kiiltoa ja hiusten käsiteltävyyttä. Käyttö: Lisää pyyhekuiviin hiuksiin, hiero kevyesti, anna vaikuttaa 3 minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti. Silk Perfume 50ml Puhtaalla luonnon arganöljyllä ja silkkiproteiinilla rikastettu kiiltosuihke. Antaa kevyen, silkkisen lopputuloksen. Selvittää, korjaa ja suojaa hiusta ulkoiselta rasitukselta. Käyttö: Suihkuta pieni määrä hiuksiin 25-30 cm etäisyydeltä. 

Jos haluat varmistaa että saat tämän ihanuuden, voit laittaa meille vaikka viestiä. Ilmoitamme heti kun tuotteet on saatavilla. 


Featured Posts
Päivityksiä tulee pian
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page