top of page

Jouluarvonta

Aina välillä on kiva järjestää arvontoja ja viimeksi joulukalenterin viimeisestä luukusta paljastui huikea hemmottelupaketti! Arpaonni suosi 2 pienen lapsen äitiä Saaraa, jolle hemmottelu arjen kiireen keskelle oli kuin lottovoitto. 

Hemmottelupaketti sisälsi siis hiusten värjäyksen ja leikkauksen sekä kampauksen ja valinnan mukaan joko ripsienpidennyksen tai Lash lift  ripsienkestotaivutuksen. Koko paketin arvo oli n.250e. 

Saaralla oli keväälle tiedossa menoja, joten sovimme että voittopakettiin kuuluvat työt tehdään lähempänä niitä.

Saara sai valita siis ripsienpidennyksen tai lash lift kestotaivutuksen, ja Saara valitsi Lash liftin, sillä hänelle oli sellainen tehty jo joskus aiemminkin. Hektisessä arjessa lash liftin helppous ja huolettomuus olivat syitä tähän valintaan. 

Lash lift kestotaivutuksessa omat ripset taivutetaan silikonimuottien avulla kemiallisesti suoraan tyvestä ylöspäin, jolloin omien ripsien pituus saadaan parhaiten esille, eli ripsiin ei siis tule mitään lisäosia. Taivutus pysyy ripsissä n. 6-8 viikkoa, ja loivenee pikkuhiljaa sitä mukaa kun omia ripsiä vaihtuu. Käsittely voidaan uusia kun vähintään 60% ripsistä on vaihtunut. 

Saaralla on ihan normaalin pituiset ja normaalikuntoiset ripset, joten muottikoko ja vaikutusajat valittiin ripsien laadun mukaan. Ripset myös värjättiin ja lopuksi tehtiin vielä Lash lamination-kiiltokäsittely joka hoitaa ripsiä ja antaa kiiltoa. Saara halusi samalla myös kulmat kuntoon, joten lash liftin jälkeen kulmat värjättiin ja muotoiltiin. Näin pienillä jutuilla saadaan huoliteltu ilme kasvoille, ja arkikäytössä ei välttämättä muuten meikkiä tarvitsekaan.

Ennen

Jälkeen

Aika kiva freesaus, vai mitä? 😊

Sitten oli hiusten vuoro.

Saara oli viimeksi käynyt kampaajalla viime kesänä, joten vähän jo piristystä kaipasikin. 😊 Saaran oma hius on paksu ja suht tumma. Aiemmin siihen oli vaalennettu ja sävytetty raitaa joten kasvettuaan oli kuitenkin aika armollinen.

Päätettiin napsaista muutama sentti pituutta pois sekä keventää hiukan, jotta malli olisi helppo käsitellä. 

Väreistä pohjalle tummaa ruskeaa sekä latvaan vaalennusta bayalage-tekniikalla ja sävytettiin vielä pastellisen vaaleanpunaiseksi. 

Kaikki ihanat pastellisävyt ovat edelleen vahvasti pinnalla ja ne onkin helppoja ja kivoja kun halutaan vaihtelua. Pohja toki ainakin hennoimmissa pastellisävyissä on hyvä olla melko vaalea jotta saadaan sävyt hyvin näkyviin. Ja varsinkin vaalennukset onkin hyvä jättää aina ammattilaisen käsittelyyn, jotta saadaan hius säilymään mahdollisimman hyväkuntoisena ja terveenä.

Meiltä Fem'menistä löytyy ihanat uudet KC color Mask Art-suoravärit KC color Mask Art-suoravärit , 11 upeaa sävyä, joosta 3 UV-valossa hehkuvaa neon-sävyä! Näitä on helppo käyttää kotonakin värin ylläpitämiseen. Sävyt kuluvat kauniisti pois ja sitten voikin testata seuraavaa!  

Hiusten värjäyksen ja leikkauksen jälkeen viimeisteltiin vielä niin ajankohtaisella lettikampauksella. Lyhyeeseenkin hiukseen saa tehtyä aika monenlaista kampausta, vaikka moni asiakas epäileekin ettei heidän lyhyistä hiuksista saisi mitään tehtyä.

Tämmöinen paketti Saaralle 😊 Toivotteko lisää arvontoja? 

Ajan vaikka tällaisiin töihin saat varattua helposti nettiajanvarauksestamme  tai soittamalla liikkeeseen p. 0400 579955.


Featured Posts
Päivityksiä tulee pian
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page