April 16, 2018

April 5, 2018

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Balmain Limited Edition Cosmetic Bag Fall Winter 2018

October 23, 2018

Upeat limited edition kosmetiikkalaukut pian saatavilla liikkeestämme, 35e.

Loistava lahjaidea! ✨

Tätä kehtaa käyttää myös iltalaukkuna. 

 


Kosmetiikkalaukku, jonka vahva ja puhdaslinjainen design huokuu Balmain Fall/Winter 2018 Collectionin ylellistä tyyliä. Materiaali mustaa kiitonahkaa ja laukussa on rannehihna. Kosmetiikkalaukun mukana tulevat seuraavat tuotteet:

Moisturizing Shampoo 50ml
Intensiivisesti kosteuttava ylellinen shampoo normaaleille, kuiville ja värikäsitellyille hiuksille. Ravitsee, elvyttää ja palauttaa hiuksiin luonnollisen kiillon ja elastisuuden. Käyttö: Lisää kosteisiin hiuksiin, hiero kevyesti ja huuhtele huolellisesti.

Moisturizing Conditioner 50ml
Intensiivisesti kosteuttava hoitoaine normaaleille, kuiville ja värikäsitellyille hiuksille. Rauhoittaa, suojaa, selvittää ja elvyttää hiusta. Lisää kiiltoa ja hiusten käsiteltävyyttä. Käyttö: Lisää pyyhekuiviin hiuksiin, hiero kevyesti, anna vaikuttaa 3 minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti.

Silk Perfume 50ml
Puhtaalla luonnon arganöljyllä ja silkkiproteiinilla rikastettu kiiltosuihke. Antaa kevyen, silkkisen lopputuloksen. Selvittää, korjaa ja suojaa hiusta ulkoiselta rasitukselta. Käyttö: Suihkuta pieni määrä hiuksiin 25-30 cm etäisyydeltä. 

 

Jos haluat varmistaa että saat tämän ihanuuden, voit laittaa meille vaikka viestiä. Ilmoitamme heti kun tuotteet on saatavilla. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square

Seuraa meitä SoMessa

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2016 by Fem'men