RIPSIENPIDENNYKSET

Ripsienpidennysten avulla näytät huolitellulta joka tilanteessa. 

Ne kaunistavat, lisäävät intensiivisyyttä katseeseen ja helpottavat arjen kiireissä.

Klassisissa ripsipidennyksissä 

käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli yhteen omaan luonnonripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu ripsienpidennyksiin tarkoitetulla erikoisliimalla. Kiinnitettävien ripsikuitujen lukumäärään vaikuttaa haluttu lopputulos sekä omien ripsien tuuheus.

Volyymi ripsienpidennyksissä

taas yhteen omaan ripseen voidaan kiinnittää 2-6 hyvin ohutta ripsikuitua. Volyymiviuhkoilla saadaan ripsiin enemmän tuuheutta ja näyttävyyttä kuin perinteisillä ripsienpidennyksillä. Volyymitekniikalla saadaan aikaan myös hyvin luonnolliset ripsienpidennykset mikäli sellaiset on toiveissa.

Ripsikuituja löytyy eri vahvuuksia, kaarevuuksia ja pituuksia. Ripsienpidennyksiä tehdessä otetaan aina asiakkaan toiveet huomioon, mutta kaikille ei kuitenkaan voida laittaa kaikkein pisimpiä ripsikuituja, varsinkin jos omat ripset ovat kovin hauraat ja lyhyet. Liian pitkät ripsikuidut saattavat vahingoittaa omia luonnonripsiä ja sen vuoksi ripsienpidennyksiä tehdessä on otettava aina huomioon kuinka pitkiä/vahvoja kuituja asiakkaan omat ripset jaksavat kannatella.

Ripsienpidennyksien kotihoito

Oikeanlaisella kotihoidolla ripsienpidennyksesi pysyvät kauniina pidempään!

 • Ripsien kastelua tulisi välttää noin 24 tuntia ripsienpidennysten laiton tai huollon jälkeen. Saunomista sekä hikoilua on hyvä välttää 48 tuntia.

 • Öljypohjaiset meikinpoistoaineet eivät sovellu ripsienpidennyksille, sillä öljy heikentää liimasidosta.

 • Ripsiä tulisi puhdistaa päivittäin, sillä vanha käsitys että ripsienpidennykset pysyvät paremmin jos niitä ei kastele, ei pidä paikkaansa! Parhaiten ripsienpidennysten puhdistamiseen sopivat ripsienpidennyksille tarkoitetut puhdistustuotteet tai öljyttömät kasvojen puhdistustuotteet. Ripsien puhdistamatta jättäminen saattaa pahimmassa tapauksessa aiheuttaa silmäluomeen tulehduksen (blefariitti).

 • Ripsienpidennysten hankausta ja hieromista tulisi välttää.

 • Klassisten ripsienpidennysten kanssa voi silloin tällöin käyttää hiukan ripsiväriä joka soveltuu ripsienpidennysten kanssa käytettäväksi, kunhan muistaa puhdistaa ripset huolellisesti päivittäin.                                                                          Volyymiripsien kanssa ei suositella ripsivärin käyttöä lainkaan!

 • Ripsienpidennyksiä tulisi harjata päivittäin ripsiharjalla, joka annetaan asiakkaalle mukaan ensimmäisen ripsienpidennysten laiton yhteydessä.

 • Ripsienpidennykset tulisi poistattaa ammattilaisen luona, ei koskaan itse! Ammattilaisella on ripsienpidennysten poistoon tarkoitetut tuotteet, joiden avulla ripsikuidut saadaan poistettua vahingoittamatta omia luonnonripsiä.

Lash Lift ripsienkestotaivutus

on uudenlainen ripsien kestotaivutus, jossa ripset taivutetaan silikonimuoteilla tyvestä suoraan ylöspäin. Näin omat ripset saadaan näyttämään mahdollisimman pitkiltä. Ripset myös värjätään samalla ja lopuksi viimeistellään hoitavalla ja lisää näyttävyyttä ripsiin tuovalla Lash Lamination-kiiltokäsittelyllä.

Jos tulosta halutaan ylläpitää, käsittely voidaan uusia n. 6-8 viikon välein.

Lash Lift-käsittely on hyvä vaihtoehto jos halutaan omiin ripsiin näyttävyyttä ilman ripsienpidennyksiä. Käsittely sopii myös jos on herkistynyt ripsiliimoille.  Lash Lift ripsienkestotaivutusta ei suositella raskauden aikana.

Ikäraja Lash Lift ripsienkestotaivutukseen on 16 vuotta.

Asiat jotka tulisi ottaa huomioon kun tulet laitattamaan tai huollattamaan ripsienpidennyksiä:

 

 • Ripsien pidennysten laittoon ja huoltoon vain puhtailla ripsillä. Kun tulet huollattamaan tai laitattamaan ripsienpidennyksiä ilman silmämeikkiä ja puhtailla ripsillä, voidaan taata ripsienpidennyksille parempi pysyvyys.

 • Ripsienpidennyksiä ei voida tehdä jos silmissä tulehdus.

 • Ripsienpidennysten laittoon tulisi varata aikaa n. 2-3 tuntia, riippuen siitä millaiset ripsienpidennyksistä halutaan. Huoltoon 1-2 tuntia, riippuen siitä kuinka iso huolto tehdään.

 • Huom! Volyymi ripsienpidennysten laittoon ja huoltoihin menee kauemmin aikaa kuin klassisten ripsienpidennysten laittoon ja huoltoihin, sillä tekniikka on aivan erilainen.

 • Jos haluat vain hieman täydennystä ripsienpidennyksiisi, voi 45 minuutin pikahuolto riittää. Mutta ethän varaa pikahuoltoa jos ripsienpidennyksesi kaipaavat täyden huollon!

 • Jos et ole varma siitä, kuinka ison huollon ripsesi kaipaavat, niin tulethan paikan päälle Fem'meniin varaamaan huoltoajan niin arvioidaan yhdessä tilanne.

 • Ripsienpidennysten huoltoväli on yleensä 2-4 viikkoa, mutta huoltoväli on hyvin yksilöllinen ja siihen vaikuttavia tekijöitä on monia: mm. omien ripsien kasvutahti, hormonitasot, ihotyyppi sekä ripsienpidennysten kotihoito.

Huom! Jos olet epävarma ripsienpidennysten sopivuudesta itsellesi, voidaan tehdä ns. allergiatesti, jossa omiin ripsiin kiinnitetään vain muutamia ripsikuituja. Näin voidaan varmistaa sopivatko ripsienpidennykset sinulle.

Ikäraja ripsienpidennyksiin on 16 vuotta.

Seuraa meitä SoMessa

 • Facebook - White Circle
 • Instagram - White Circle

© 2016 by Fem'men